știi ce făceau oamenii pe vremuri, când le era atacată urbea?
simplu! își construiau un zid de aparare în jurul ei.
cam așa stă treaba și cu imunitatea ta.
meniu complet cu super nutrienți vitamine minerale imunizante
o bună imunitate este una dintre cheile esențiale ale unei sănătăți de invidiat.
o bună imunitate te ferește de „neplăcerile de sezon” și îti este un ajutor de nădejde în orice pandemie.
o bună imunitate este un demers continuu – se dobândește printr-un efort continuu, coerent și se păzește „ca pe ochii din cap”.
cinci zile de răsfăț. meriți!
demaram un nou program: imunovegan
ti-am pregatit un super meniu, conceput de 2 nutritionisti si chefi, atestati ANC, special pentru sustinerea sistemului tau imunitar, a carui functionare optima este e-sen-tia-la in aceasta perioada.
meniu complet pentru o zi intreaga:
- mic dejun
- prânz (supă caldă, fel principal, pâinică),
- băutură
- cină
o simfonie a comorilor naturii, de la catina si macese, la dovleac si gutui, ceapa si usturoi, la turmeric, anason, ghimbir si alte mirodenii, cimbrul sau busuiocul, la plante de leac, toate menite sa ne susțină sistemul imunitar.
imunovegan este o premieră în sine
am folosit toate cunoștințele noastre acumulate atât în studiul și practica nutriției și a ayurvedei, cât și în draga noastră bucătărie de la rawdia. zi de zi.
programul îmbină efectele de susținere a imunității pe care il au ingredientele folosite
- legume și fructe proassspete
- ingrediente de sezon (dovleac, mere, gutui, catina, macese)
- condimente (anason, cuisoare, turmeric, pippali, ghimbir, cimbru, oregano etc)
- plante de leac, sub formă de macerate/în smoothie-uri sau pulberi/în preparate (echinaceea, macca, ginseng etc)
un super program conceput de 2 nutriționiști și chefi (atestari ANC), cu elemente ayurvedice
stefania comșa
experienta de peste 5 ani de gatit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gatit sustinute in tara, cu participari la conferinte si workshop-uri de gatit sustinute de Collin Campbell (autorul cartii Studiul China) si Lean Campbell (autoarea Cartii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cartii Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead), institutul Hippocrates.
ionuț costin
lector de ayurveda de peste 15 ani, specializare in terapii Panchakarma, trainer, chef si tehnician nutritionist (atestate ANC/CNFPA), conferențiar, autor,
Participant “Chefi la cutite”, Antena1, sezonul 5..
Activitate de peste 15 ani în mass media (manager / prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc). Master in comunicare și PR.
cinci zile de răsfăț natural complet
variante:
abonament – 450 lei/5 zile (mic dejun, bautura, pranz (supa, fel principal, painici), cina)
– 540 lei/6 zile (mic dejun, bautura, pranz (supa, fel principal, painici), cina)
1 zi de meniu – 100 lei (pranz [supa, fel principal, painici], cina, bautura)
livrate intre 12:00-14:00