știm că ecuația în care sunt implicate statul în casă, sedentarismul, stresul provocat de perioada pe care o traversăm împreună, dulciurile și bucatele pline de grasimi, este una câtuși de puțin câștigătoare pentru greutatea ta corporală și centimetrii nemiloși din talie (și nu numai).
la toate cele de mai sus, dacă mai adăugăm și faptul că, odată cu venirea căldurii, trecem la garderoba lejeră de vară, starea de suplețe corporală devine una dintre interesele majore din această perioadă.
talia subțire cu delicii raw & vegane se ține
profită din plin de beneficiile minunate ale programului slim fit
doi nutritionisti si chefi, atestati ANC, si-au pus toata priceperea și experiența în conceperea programului slim fit, o dietă plină de savoare, menită să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.
meniu complet pentru o zi intreaga:
- mic dejun (smoothie plin de energie, minerale și vitamine)
- băutură (fresh)
- prânz (supă caldă/supă raw, fel principal),
- cină
ți-am pregătit un meniu cu combinații îndrăznețe, delicios și plin de savoare, special ca tu să ai o experiență cât mai încântătoare și eficientă.
meniu complet | maxim 1.300 kcal/zi | livrare gratuită în brașov
ti-am pregatit:
– un meniu delicios, de 1.300kcal/zi, în sistem abonament, de 5 zile (luni-vineri) sau 6 zile (luni – sâmbătă)
– poți și doar să încerci dieta, comanda meniul doar pe una, două sau câte zile vrei.
– livrare zilnica, indclusa in pret, asigurata de noi, in toate zilele de abonament. asta inseamna ca mancarea vine acolo unde esti, în condiții de maximă siguranță sanitară.
- abonament | variante
– varianta 1 | abonament complet 5 zile (luni – vineri) | 450 lei
– varianta 2 | abonament complet 6 zile (luni – sambata) | 540 lei
– varianta 3 | 1 zi | 100 lei
- meniul/zi conține
mic dejun (smoothie) + supă + fel principal + fresh + cină
un super program conceput de 2 nutriționiști și chefi (atestari ANC), cu elemente ayurvedice
stefania comșa
experienta de peste 5 ani de gatit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gatit sustinute in tara, cu participari la conferinte si workshop-uri de gatit sustinute de Collin Campbell (autorul cartii Studiul China) si Lean Campbell (autoarea Cartii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cartii Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead), institutul Hippocrates.
ionuț costin
lector de ayurveda de peste 15 ani, specializare in terapii Panchakarma, trainer, chef si tehnician nutritionist (atestate ANC/CNFPA), conferențiar, autor,
Participant “Chefi la cutite”, Antena1, sezonul 5..
Activitate de peste 15 ani în mass media (manager / prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc). Master in comunicare și PR.
Share this entry