pentru unii, vara se masoara in centimetri din talie, calorii din farfurie si alte cele.

pentru noi, se masoara si-n prospetime, vitamine,  minerale si savoare.

ti-am pregatit un pachet de 5 zile de mancare raw-vegana, care contine cam tot ceea ce ai manca intr-o zi intreaga – mic dejun, pranz, smoothie si cina. toate raw-vegane.

profita chiar acum, din plin, de multiplele avantaje:

1. fara ingrediente de origine animala – savurezi o hrana mult mai usoar de digerat decat de obicei, extrem de energizanta si cu multiple beneficii asupta starii de bine a intregii tale finitepreparate fara foc – regasesti in farfurie tot ce a pus natura in bucate. preparandu-le fara foc, ne asiguram ca nu se distrug atat vitaminele si mineralele cat si toti nutrientii din ingrediente.

2.mentine silueta – meniurile raw-vegane sunt celebre ca “se dau la silueta”. datorita numarului scazut de kilocalorii, sunt un inamic important al tesutului adipos.

3. super energie – profita de un aport energetic marit, cu un impact direct asupra tonsului si a dinamicii proprii;

4. livrare cu drag – iti aducem abonamentul acolo unde vrei, atat timp cat te afli in “raza noastra de acoperire”.

toate bucatarite cu super drag in atelierele de magie rawdia.

pachetul contine mic dejun, pranz (supa + fel principal + painici raw), smoothie si cina, la un cost total de 350 lei pentru intreaga perioada (70 lei/zi).

suna chiar acum la 0728.825.018 (12.00 – 17.00) si rezerva-ti un pachet de 5 zile!

locurile sunt limitate!

pachetul “5 zile raw-vegan” este livrat strict in perioada mentionata si nu poate fi fragmentat sau reprogramat in alte zile decat cele din perioada 13 – 17 iulie 2020.